Dijous, 25 d'abril de 2024

El FC Vilafranca deixa escapar dos punts en el darrer sospir contra la Guineueta (2-2)

Diumenge, el Vilafranca torna a Granollers, un camp que porta molt bons records de la temporada passada: allà el degà va assolir l’ascens de categoria que finalment no ha pogut gaudir

Un gol d’Oscar Muñoz per la Guineueta al minut 82 de partit tirava per terra les opcions de victòria pel Vilafranca, que va tenir en les seves mans en poder sumar la primera victòria com a local d’aquest 2022. Al final, empat a 2 a casa davant el cuer de la categoria.

Començava bé el partit pels d’Ivan Moreno, que després d’una primera part de control del joc, aconseguia marxar guanyant per la mínima al descans, gràcies a un gran gol de Xavi Pluvins al 37. El primer com a local pel Vilafranca en el que portem d’any.

Al 10 de la segona, penal per la Guineueta i Godbless no perdonava des dels 11 metres. Empat a 1, amb la mala notícia de l’expulsió d’Eric Via, que veia la segona groga en la jugada del penal.

Una delicatessen d’Oribe al 65 de partit tornava a posar el Vilafranca per davant al marcador, amb el 2-1. A 8 pel final, un mal refús en defensa era aprofitat per Oscar, per fer el 2-2 definitiu.

En la propera jornada, el Vilafranca, ara mateix 1 punt per sobre del descens, visita al Granollers, tercer per la cua.