Dijous, 28 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El cos trobat al contenidor de La Granada és el d’una dona

Segons ha avançat aquesta tarda ‘El Cargol’, l’autor del crim seria un vilafranquí que hauria matat la seva germana.

Per entendre el cas cal situar-nos a ¡divendres al matí, quan un home va explicar a la policia que s’havia trobat unes restes humanes en un contenidor d’escombraries de La Granada. Concretament un dels contenidors que hi ha a la cruïlla entre els carrers Pau Casals i l’Estació. La policia científica hi va estar treballant el mateix divendres fins a quarts de tres de la tarda. Paral·lelament els Mossos d’esquadra es van traslladar també al número 4 del carrer Soledat de Vilafranca, en un pis llogat. La finca va ser precintada i a la nit el precinte estava trencat. L’endemà, dissabte, diversos vehicles dels Mossos d’Esquadra van tallar el primer tram del carrer Soledat, i amb membres de la policia científica van estar més de tres hores escorcollant i buscant restes en el magatzem del número 4 del carrer. Tot i que es manté el secret de sumari ha transcendit que el cos mutilat seria d’una dona que no era veïna de La Granada, i que hi ha un home detingut relacionat amb aquest cas.
L’alcalde de La Granada, Joan Cols, apuntava que els Mossos li van dir que el cas no estava relacionat amb veïns de La Granada.

L’alcalde també assenyala que no va ser cap veí del municipi el que es va posar en contacte amb els Mossos per denunciar que havia trobat les restes dins del contenidor. En relació als fets el propietari del Restaurant Tràfec que utilitza habitualment els contenidors, ens explicava que a quarts de set del matí hi va anar a tirar deixalles i que no va notar res estrany, excepte que el primer contenidor que utilitza normalment estava inaccessible perquè hi havia un matalàs. També diu que no va veure res al contenidor de l’òrganica.

L’alcalde explica que el cas va generar molta preocupació entre al municipi inicialment, tot i que en saber-se que no estava relacionat amb veïns del poble va calmar els ànims.

Arran d’un notícia publicada aquest diumenge sobre el cas, malgrat que no hi havia confirmació oficial pel secret de sumari, l’Assemblea Feminista La Ruda va convocar una concentració de rebuig al feminicidi a la Plaça Milà i Fontanals a les vuit del vespre, després dels concerts de la diada de les Xicotes de Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: