Divendres, 19 d'abril de 2024

El Casal supera el Manyanet Reus per 33 punts i ja són 14 partits seguits guanyant

L’equip, centrat en la lluita pel liderat, va disposar d’un còmode avantatge durant tot el partit

Després d’una patida victòria contra el Valls, el Casal ha tornat a mostrar la seva millor versió en la victòria per 33 punts, 84 – 51, davant el Manyanet Reus. 14è partit consecutiu guanyant pels de Xavi Villanueva.

S’estiraven els vilafranquins a l’inici de partit, marxant al final del primer període amb 6 punts d’avantatge. Al segon quart va posar la directa el Casal, amb un parcial de 24-10 que deixava un marcador al descans de 40 a 20.

Al tornar de vestidors, un Casal molt superior seguia ampliant la renda fins arribar a guanyar per 31 punts a final del tercer. Amb el partit sentenciat, l’últim quart va ser un tràmit, i els de Xavi Villanueva es dedicaven a gestionar la renda. Al final 84-51.

14a victòria seguida pel Casal, que segueix amb totes les opcions en la lluita per la primera posició. El líder, Sitges, tampoc fallava a casa contra el Vendrell.