Dissabte, 20 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Casal es juga el liderat contra el Sitges en la setmana decisiva de la Segona Catalana

Avui, a les 21:15h, té lloc un decisiu Sitges-Casal. En cas de victòria vilafranquina, l’equip arribaria als dos últims partits de lliga en primera posició i amb un partit menys que el Sitges

La derrota del Sitges davant el Vendrell la setmana passada, ha deixat ben oberta la lluita pel liderat al grup 6 de la Segona Catalana, amb el Casal com a principal candidat.

Els vilafranquins, que tampoc han fallat en els últims partits, acumulant una ratxa de 15 victòries consecutives, visiten aquest dimarts a les 21:15h del vespre el primer classificat, el Sitges. Un partit decisiu, en el qual el vencedor tindrà molts números d’acabar la primera fase de campionat en el primer lloc de la taula.

En el duel de la primera volta entre tots dos, derrota del Casal per només dos punts. Un average particular que no es planteja irremuntable de cara al duel d’avui. En cas de guanyar per més de dos punts, el Casal tancaria la jornada líder i amb un partit menys que els garrafencs.

Tancarà la primera fase el Casal amb dos partits seguits contra el Vendrell: el primer, com a visitant, aquest proper divendres i el segon diumenge, a les 19:30h, al Joan Marquès.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: