Divendres, 19 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Barça s’emporta la primera edició del torneig de rugby Ciutat de Vilafranca

Un total de 8 equips van prendre part en la trobada organitzada pel Rugby Club Vilafranca

Aquest cap de setmana s’ha celebrat la primera edició del torneig de rugby Ciutat de Vilafranca. Una competició en categoria sots-14 i que va comptar amb la participació de 8 clubs, inclòs l’amfitrió, el Rugby Club Vilafranca. Una nòmina formada per Químics, Poblenou, Calafell, Sitges, Barça, Vilanova, Cornellà.

Finalment el Barça es va coronar com a campió en aquesta primera edició, que ha involucrat més de 120 jugadors.

L’entitat, en ple procès d’expansió, és marca com un dels objectius principals, la promoció del rugby en les categories femenines. Una de les pedres angulars del club, és l’equip sènior de la Divisió d’Honor Catalana, amb opcions de lluitar per l’ascens.

El Vilafranca, ja espera rival a les semifinals del playoff, després d’acabar la fase regular invicte. En aquest encreuament, previst pel 2 i el 3 d’abril, el rival sortirà de l’eliminatòria entre Químic i Barça.

Els guanyadors de les semifinals aconseguiran el bitllet per a la gran final, el dissabte 9 d’abril a la Foixarda, així com el dret a disputar les fases d’ascens a la Divisió d’Honor “B”.

Efemèrides

19 de juliol
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: