Dijous, 8 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Diumenge, torn pel 4t cros escolar del Cristòfor Mestre

Després de les condicions climatològiques dels darrers dies, la organització ha anunciat que el temps no serà motiu de suspensió de les curses, però que en cas extrem el jutge àrbitre decidirà

L’Escola Cristòfor Mestre, l’Associació de Pares i Mares d’Alumnes i el Consell Esportiu de l’Alt Penedès, organitzen el 4t cros escolar el diumenge 27 de març de 2022. La competició començarà a les 10:00 h del matí, i els atletes hauran d’inscriure’s i recollir el dorsal mitja hora abans de l’inici de la seva corresponent cursa.

En total, 16 curses de 8 categories, que tindran lloc fins aproximadament les 13h del migdia, amb circuits de distàncies compreses entre el kilòmetre i mig i els 100 metres.Les sortides es faran al carrer J.V. Foix, davant del Cristòfor i tots els circuits acabaran al pati de l’escola.

Encara arrossegant protocols anti-COVID, l’estructura del cros escolar s’ha modificat per tal d’evitar aglomeracions i contagis. El lliurament de premis es realitzarà al finalitzar la cursa corresponent de cada categoria.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: