Divendres, 1 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Digittècnic Vilafranca i el Vilanova protagonitzen el derbi de l’OKLliga Plata aquest dissabte

Dissabte, a partir de les 19:30h, el partit s’oferirà en directe per Penedès TV i Ràdio Vilafranca

El Patí Vilafranca ja té la ment posada en el derbi contra el Vilanova d’aquest proper dissabte, a partir de les 19:30h, en directe per Penedès TV i Ràdio Vilafranca. Un partit entre dos equips en hores baixes.

D’una banda, el Vilanova és el penúltim classificat del grup sud de l’OKLliga Plata, amb només 6 punts en 15 partits aquest curs. Només una victòria al seu caseller, aconseguida contra l’Olot el 4 de desembre. 5 derrotes en els últims 5 partits, i l’últim punt el van aconseguir a les Casernes contra el Vic fa gairebé dos mesos.

El Vilafranca per la seva banda suma 4 dels últims 15 punts i ve de perdre per 1-8 contra el Sant Cugat, en un dels pitjors partits de la història recent del club. A més, ha perdut el liderat del grup, que fa unes setmanes encapçalava amb un còmode marge; i és 5è, però a només un punt de la primera plaça.

En el disputadíssim duel de la primera volta, un ajustat 5-6 a favor del conjunt de Toni Porta.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: