Dimarts, 3 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Campanya de la Policia Local de Vilafranca per controlar conductes amb risc per als vianants

Campanya de la Policia Local de Vilafranca per controlar conductes amb risc per als vianants

La Policia Local de Vilafranca farà durant aquesta setmana una campanya per denunciar els conductors que, amb seu comportament, puguin posar en risc els vianants.

Aquesta és una campanya que es fa en tot l’àmbit de Catalunya durant aquesta setmana, de dilluns a diumenge i es vol controlar qualsevol comportament que generi inseguretat o risc per als vianants.
En aquest sentit, es posarà èmfasi prioritàriament en les denúncies per comportaments que entorpeixin indegudament la circulació, que originin perill, perjudici o molèsties innecessàries a les persones que van a peu. Bàsicament estacionaments en passos de vianants, damunt la vorera, en zones reservades o en zona de vianants fora de l’horari habilitat al Centre de la Vila.
També les infraccions efectuades per bicicletes, patinets o qualsevol altre vehicle que generin risc per als vianants.
La Policia Local programa al llarg de l’any diverses campanyes de control sobre infraccions a les ordenances municipals, ja siguin de circulació o de civisme. Les campanyes de control de trànsit es fan coordinades amb el Servei Català de Trànsit. Les de civisme com la campanya de control de tinença i conductes dels propietaris de gossos que s’ha dut a terme recentment es realitza per iniciativa de la mateixa Policia Local de Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: