Divendres, 19 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Aquest cap de setmana se celebra La Fira del Vehicle d’Ocasió de Vilafranca

Dissabte i diumenge el pavelló Firavi i a la zona exterior del recinte firal de la Zona Esportiva de Vilafranca acolliran la 31a edició de la Fira del Vehicle d’Ocasió.

L’Associació de Concessionaris de l’Automoció de Vilafranca ha preparat una mostra de més de 7.500m2 on s’hi podran trobar més de 550 vehicles revisats i garantits. L’horari d’accés serà de 10h a 14:30 i de 16h a 21h, tancant al migdia per a poder realitzar tasques de neteja i desinfecció. Després de que les darreres dues edicions se celebressin a mitjans de juny per les restriccions pandèmiques, enguany es torna al calendari tradicional de fer la fira quinze dies abans de Setmana Santa.
L’esdeveniment està consolidat dins del calendari d’automoció català. En els darrers anys, tot i la pandèmia, gairebé 4.000 persones varen visitar la fira, amb una venda de 180 vehicles en l’edició 2021. Durant el cap de setmana també es podrà gaudir del servei del foodtruck Era Cambuleta. A més, entre tots els assistents se sortejarà un Ipad. El guanyador es donarà a conèixer a través d’un sorteig que es farà el diumenge abans de tancar la fira.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: