Dijous, 23 de Març de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Àlex Cassanyes presenta a l’Auditori de Vilafranca el seu treball ‘Composició II’

El músic, arranjador, director i compositor vilafranquí, Àlex Cassanyes, ha omplert l’Auditori per a donar a conèixer el disc

Es tracta d’un recull de peces creades durant el confinament de la pandèmia en les que l’artista ha transformat en música l’impacte que li va generar l’experiència artística d’algunes obres de creadors com ara Jaume Plensa, Alfred Sisley o Ernest Hemingway, pels qui Cassayes sent una especial admiració. Cassanyes s’ha envoltat de nou músics molt destacats del panorama musical del país i de la ciutat per al recital. En el concert a l’Auditori es van oferir en directe els arranjaments, tots ells molt curosament construits i que han estat escrits expressament per al nonet d’intèrprets reunits per a l’ocasió.El vilafranquí Alex Cassanyes s’ha confirmat en els últims anys com un dels compositors amb major potencial de l’escena actual. El seu concert a l’Auditori ha servit per a acostar-se al públic penedesenc.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: