Divendres, 9 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
35 autocaravanes d’un grup del sud de França visiten Vilafranca

35 autocaravanes d’un grup del sud de França visiten Vilafranca

Un grup de 70 persones amb 35 autocaravanes van estacionar aquest cap de setmana a l’aparcament de l’Espiga de Vilafranca, ampliant la zona d’autocaravanes situada en aquest aparcament.

Aquestes 35 autocaravanes no han ocupat la zona habitual, però sí que han pogut utilitzar-ne tots els serveis. Les 35 autocaravanes pertanyien al Club Motorhome del sud de França i acostumen a fer una sortida mensual. Tot i que el grup està format fonamentalment per francesos que es dediquen a fer turisme amb aquests vehicles, també s’hi troben un grup de catalans que s’han adherit al club. Aquests dies i en el marc d’una sortida per conèixer el Modernisme de Catalunya han passat dues jornades a Vilafranca, de divendres a diumenge.
L’estada comptava amb una proposta turística d’essència vilafranquina, programada pel propi Club amb la informació i assessorament proporcionat per l’Oficina de Turisme de Vilafranca, on no han faltat ni la visita a un assaig casteller, ni un recorregut pel Vinseum, ni un passeig pel mercat del dissabte, o la visita a una de les joies del Modernisme vilafranquí com és la cripta de la Basílica de Santa Maria amb l’escultura de Josep Llimona.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: