Dimecres, 27 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Vilafranca serà seu de la Copa de la Princesa d’hoquei patins el 9 i 10 d’abril

A hores d’ara, del grup sud de l’OKLlliga Plata. només Vilafranca i l’Alpicat, tenen assegurada la participació. Al grup nord Mataró, Arenys i Vendrell es jugaran les dues places restants

La Federació Espanyola de Patinatge va fer pública ahir la concessió al Club Patí Vilafranca de l’organització de la Copa de la Princesa d’hoquei patins d’aquesta temporada, que es disputarà el cap de setmana del 9 i 10 d’abril. La Copa de la Princesa enfronta els dos millors classificats de l’OK Lliga Plata Nord i OKLliga Plata Sud al final de la primera volta del campionat, en un format de competició amb tres partits: dues semifinals del dia 9 i la gran final del dia 10.

Finalment, la proposta del Club Patí Vilafranca ha estat considerada com la millor de les presentades a la Federació i, per tant, la poliesportiva vilafranquina es convertirà el cap de setmana del 9 i 10 d’abril en la capital de l’hoquei estatal. Una seu, la de Vilafranca que competia amb la proposta de l’equip lleidetà de l’Alpicat i la del Rochapea, de Pamplona.

De moment estan classificats per la disputa del trofeu el Patí Vilafranca i l’Alpicat de l’OKLliga Plata Sud. Pel que fa a l’OKLliga Plata Nord, encara hi ha dubtes sobre la nòmina de participants perquè el Club d’Esports Vendrell, té pendents de disputar dos partits ajornats en el seu dia per la Covid-19. Els altres dos equips que aspiren a classificar-se són l’Arenys de Munt i el Mataró.

El Vendrell fins i tot guanyant només un dels partits pendents podria classificar-se, però en cas d’arribar al nombre d’11 partits disputats empatat a punts amb Mataró i Arenys, quedaria fora de la Copa, al tenir l’average particular perdut amb tots dos.

Els partits que ho decidiran tot seran els següents:

– Arenys – Jolaseta (Jornada 9) | 13/02, 12:15h
– Compañía de María – Vendrell (Jornada 10) | 12/02, 20h
– Mataró – Lloret (Jornada 11) | 12/02, 18h
– Vendrell – Jolaseta (Jornada 11) | 19/02, 20h

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: