Diumenge, 28 de maig de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Vilafranca aspira a acollir una facultat d’infermeria de la Universitat Rovira i Virgili

En el transcurs del programa Diàlegs amb l’alcalde, Pere Regull, ha explicat que ja fa anys que l’ajuntament treballa per aconseguir que a la ciutat hi hagi estudis universitaris reglats.

Aquest any la pandèmia ha posat de relleu la necessitat de més infermeres a Catalunya i per això la Generalitat ha ampliat el pressupost per crear 600 places noves d’estudis d’infermeria. I és aquí, on Vilafranca es postula d’acord amb la Universitat Rovira i Virgili.
Regull apunta que és una possibilitat que compta amb el suport també del sector sanitari a la comarca.
Fins el mes d’abril no es coneixerà la decisió de la Generalitat, però la proposta de Vilafranca es planteja per poder iniciar el curs el setembre d’aquest mateix any, inicialment a les instal·lacions de l’Enològica amb un primer grup de 40 alumnes. Que a mesura que avancin els cursos acabarien sent 160 alumnes d’infermeria.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: