Divendres, 31 de Març de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Vilafranca fa una campanya per controlar les actituds incíviques de propietaris de gossos

La Policia Local de Vilafranca està duent a terme des de la setmana passada una campanya intensiva de control de l’ús dels espais públics que fan els propietaris de gossos.

Aquesta campanya vol detectar i sancionar les conductes incíviques d’aquestes persones. Dilluns al migdia, el regidor de Seguretat Ciutadana, Joan Manel Montfort, acompanyat del caporal Joan Alcalà, de la Unitat de Proximitat de la Policia Local, han presentat la campanya, que s’allargarà fins diumenge 27 de febrer.

En el cas dels gossos de races considerades potencialment perilloses es controla també que compleixin correctament amb la normativa específica. També es vigilarà que els gossos vagin correctament identificats amb el xip corresponent.

És una campanya informativa i sancionadora més de les que es van fent periòdicament amb la col·laboració dels agents cívics, que fan una tasca divulgativa amb fulletons i amb ampolles de plàstic reutilitzables per dissoldre els orins que lliuren als propietaris de gossos que no en tenen.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: