Dissabte, 20 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Torrelles de Foix organitza una consulta ciutadana per renovar els espais lúdics i infantils

L’Ajuntament de Torrelles de Foix inicia un procés de consulta ciutadana per definir les prioritats en el pla de millora i renovació de diferents espais lúdics i infantils del municipi.

L’Ajuntament ha presentat tres propostes inicials prioritàries, com són: un parc de cal·listènia, una pista d’skate i un parc amb jocs per a nens i nenes amb edats compreses entre els 8 i 12 anys.
La consulta convida a participar-hi a tots els veïns i veïnes, a partir dels vuit anys, que podran escollir quina opció de les tres prefereixen, i també podran presentar-ne d’altres per tal que l’Ajuntament les tingui en consideració en el pla d’inversions de parcs públics per al 2022 i 2023.

L’Ajuntament distribuirà aquests dies un fulletó informatiu i la butlleta de participació, que es podrà dispositar a l’urna que s’habilitarà a l’escola Guerau de Peguera o a l’Espai Jove municipal. També es pot participar via online des del web www.torrellesdefoix.cat/consultaespaisludics.
El termini per participar-hi és fins al 7 de març i només es podrà votar una vegada. A finals de març està previst que es faci el recompte i la publicació dels resultats.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: