Dissabte, 20 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
SMP ha invertit el 2021 2M€ als centres mèdics de Vilafranca, Sant Sadurní, Vilanova i Vendrell

SMP ha invertit el 2021 2M€ als centres mèdics de Vilafranca, Sant Sadurní, Vilanova i Vendrell

El pla d’inversions va incloure dues grans obres, amb un cost de gairebé 800.000 euros cadascuna, que s’han dut a terme a Sant Sadurní i a Vilanova.

Amb aquesta inversió, SMP pretén donar un salt qualitatiu i consolidar la seva posició de lideratge en l’àmbit de la salut a les comarques del Gran Penedès, posant a l’abast de la població la darrera tecnologia en diagnosi per la imatge i modernitzant les seves instal·lacions.
A Sant Sadurní s’han unificat tots els serveis en un nou edifici situat a la Rambla de la Generalitat . És el primer edifici de Serveis Mèdics Penedès que disposa de plaques fotovoltaiques, que cobreixen el 60% del consum energètic del centre. A Vilanova ha ampliat set noves consultes en un nou local al carrer Doctor Fleming.
El director de Serveis Mèdics Penedès, el doctor Josep Panyella, afirma que aquesta inversió respon a la voluntat de continuar sent útils.
A Vilafranca les inversions del 2021 es van destinar principalment a la incorporació de nous aparells de diagnosi per a la imatge i la millora del servei de cirurgia.
Finalment, la darrera inversió de l’any passat es va completar amb la reubicació del servei de clínica dental al centre mèdic del Vendrell.

SMP

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: