Dimecres, 27 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Pere Regull i Sergi Vallès, han estat nomenats representants al Consell de Governs Locals

L’òrgan s’han constituït aquest mes de febrer, i serveix per donar representativitat al món local davant de la Generalitat i el Parlament.

Els alcaldes de Vilafranca i Torrelles de Foix, formen part dels alcaldes que representaran al Mòn Local al Consell de Governs Locals, després d’haver estat designats per integrar aquest òrgan que representa els municipis i les vegueries en les institucions de la Generalitat, i que s’ha constituit aquest dimarts 1 de febrer.

El Consell de Governs Locals actua com a interlocutor del món local amb el Govern i el Parlament. La seva composició depèn dels resultats de les eleccions municipals i el formen un centenar d’alcaldesses i alcaldes de Catalunya. Hi participen també les presidències de les quatre diputacions, de la Federació de Municipis de Catalunya i l’Associació Catalana de Municipis.

Aquest òrgan va funcionar des de l’any 2011 al 2015 i des d’aleshores no s’havia tornat a constituir fins ara.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: