Dissabte, 20 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Marcel Pons de l’Hotel Mastinell  finalista de la Millor recepta asiàtica de l’Estat

Marcel Pons de l’Hotel Mastinell finalista de la Millor recepta asiàtica de l’Estat

La sisena edició dels Asian Culinary Awards, el concurs de referència de cuina asiàtica que organitza UDON Asian Food, ja té finalistes.

Són Marcel Pons de l’Hotel Mastinell de Vilafranca, Javier Andrade de La Trapera, a Pradoluengo, província de Burgos i Alberto Montes d’Atrio, a Cáceres.
Marcel Pons va estudiar cuina al CETT i ha treballat en el barceloní El Nacional i a l’Angle de Jordi Cruz. Actualment és cap de cuina del restaurant En Rima a l’Hotel Mastinell de Vilafranca. La proposta amb la que competirà en la final es diu Noodles contemporanis i es basa en albergínia xinesa amb miso, nous, edamame i bolets shitake saltejats. La recepta neix amb la intenció de crear un plat vegà i fusionar dues cuines, l’asiàtica i l’àrab. Per això barreja els sabors de la menta amb albergínia, iogurt de coco i pasta de curri vermell.
Els tres finalistes cuinaran les seves receptes en una batalla final en directe el 9 de març a Horeca Professional Expo.
El guanyador del concurs aconseguirà un viatge a Àsia valorat en 3.000€, mentre que el segon i el tercer finalista, tindran un premi de 1.000 i 500 €, respectivament.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: