Dilluns, 25 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Les competicions d’esport base i amateur de Vilafranca es podran seguir per streaming

Les retransmissions dels esdeveniments s’oferiràn a través de la plataforma en línia ‘Esport Plus’

A partir de la segona quinzena de febrer està previst que la plataforma audiovisual “ESPORT+.TV” comenci a oferir la senyal en directe els partits i competicions de esportives de base i amateur que tinguin lloc a les instal·lacions esportives municipals de Vilafranca.

El projecte consisteix en la instal·lació de càmeres amb intel·ligència artificial als pavellons i camps vilafranquins, i la creació de la ja citada plataforma d’streaming, on s’oferiran les retransmissions. Això és possible gràcies a l’acord entre l’Ajuntament de Vilafranca i la Fundació de la Unió de Federacions Esportives de Catalunya, impulsora de la iniciativa, i que ja compta amb altres acords similars arreu del territori.

L’objectiu, comenten, és garantir l’accés universal a l’esport català de base i amateur, i generar recursos que es puguin reinvertir a la base, els clubs i les federacions. Això serà possible a través dels ingressos generats a partir de les suscripcions al servei, indispensables per accedir a la majoria de continguts. La regidora d’Esports, Anna Doblas, i el director de la Fundació UFEC, Pere Vilà, presentaven fa uns dies l’acord de col·laboració signat entre les dues entitats.

En els propers 3 anys, està previst donar cobertura al 100% de l’activitat esportiva a Vilafranca. Ara mateix ja són tres les instal·lacions esportives municipals que disposen d’aquestes càmeres: el pavelló d’hoquei, la pista d’atletisme i el camp de futbol. Està previst que abans que finalitzi el curs 2021/2022 quedin equipats un total d’11 espais esportius municipals, afegint-se el Pavelló de la Gamba i el Nou pavelló, el Camp de futbol de l’Espirall, Complex Aquàtic i Gimnàs municipal, entre d’altres. L’objectiu de l’Ajuntament és que totes les instal·lacions esportives disposin de càmeres.

Tots els clubs i entitats de Vilafranca que realitzen competicions esportives de base i amateurs a les instal·lacions esportives de Vilafranca podran integrar-se en la transmissió de les seves competicions i beneficiar-se directament de les prestacions que la plataforma permet.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: