Dijous, 25 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Ajuntament de Vilafranca diu NO a la guerra

L’Ajuntament de Vilafranca ha emès avui una declaració institucional, subscrita per tots els grups municipals presents al consistori.

La declaració diu així:

L’Ajuntament de Vilafranca condemna qualsevol acció bèl·lica que suposi una violació flagrant al dret internacional, les conseqüències de les quals sempre recauen en la població civil, provocant nombroses víctimes i centenars de milers de persones desplaçades.

L’Ajuntament de Vilafranca, com a membre de les Ciutats Defensores dels Drets Humans i de la Xarxa d’Alcaldes i Alcaldesses per la Pau, s’ha posicionat de forma reiterada en favor de la pau, la solidaritat, l’entesa entre pobles i a favor de la resolució pacífica de conflictes.
És per això que:

Exigim la fi de les hostilitats i el retorn a la via de la negociació i de la diplomàcia.
Demanem que les parts el compliment dels acords adquirits pels diversos països implicats.
Expressem la solidaritat amb totes les víctimes d’aquest conflicte i donem tot el suport a les organitzacions que treballin per la defensa i la protecció dels drets humans en la zona del conflicte.
Volem fer arribar també tot el nostre escalf i suport a la comunitat ucraïnesa de Vilafranca.
Finalment, reiterem que sols la diplomàcia, la negociació, la pau i la preeminència dels principis i valors democràtics han de ser les eines per resoldre els conflictes territorials.

No a la guerra!

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: