Divendres, 3 de Febrer de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Sala dPAS de l’Escorxador acull les creacions fotogràfiques de Jordi Duran Pujolar

Es tracta d’un projecte d’una dotzena de fotografies amb el títol d’’Intencions’.

Jordi Duran Pujolar pren com a objectiu d’estudi, objectes, la matèria que els constitueix i la seva forma, traient-los del seu context i aportant nous significats. Els objectes i cossos que veiem gràcies a la llum, formen part de l’univers físic i tenen per a nosaltres significats que provenen fonamentalment del nostre aprenentatge i herència cultural. El fet de treure els objectes fora del seu context pot aportar diferents significats i percepcions visuals. L’efecte de combinar els objectes i atorgar una particular importància a la llum esdevé una combinació descontextualitzadora de matèria i llum que ens permet donar una idea a la imatge representada per la còpia fotogràfica i rebre un significat diferent del que habitualment captaríem en un objecte o cos quan es troba en el seu context.
Jordi Duran Pujolar va realitzar estudis de fotografia a l’Aula de Especialización Fotográfica de Barcelona. L’any 1996 va inaugurar el seu propi estudi i laboratori a Gelida, on realitza treballs professionals en gran format per empreses privades.
L’exposició es podrà visitar a la Sala dPAS fins al 27 de març.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: