Divendres, 19 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
La Mancomunitat farà millores a cinc deixalleries de l’Alt Penedès i el Garraf

La Mancomunitat farà millores a cinc deixalleries de l’Alt Penedès i el Garraf

L’Agència de Residus de Catalunya ha atorgat 230.000 euros a la Mancomunitat Penedès-Garraf per a la millora de les deixalleries ubicades a Canyelles, Olivella, Els Monjos, Torrelles i Vilafranca.

A les deixalleries de Vilafranca i Santa Margarida i els Monjos, la subvenció contempla el subministrament i instal·lació d’una bàscula de pesatge electrònica, així com la instal·lació d’un sistema de seguretat amb vídeo gravació al recinte, el qual també està previst instal·lar a les deixalleries de Canyelles i Olivella.

En el cas de la deixalleria de Santa Margarida i els Monjos i a la de Tres Termes, Torrelles de Foix, Sant Martí Sarroca i Pontons, la subvenció també permetrà disposar d’un nou mòdul per a la recepció i l’emmagatzematge de residus especials a les instal·lacions, el que millorarà la seguretat, tant de les persones usuàries com del propi personal de la deixalleria.

La subvenció atorgada cobreix el 96,33% de l’import total previst en les actuacions i suposaran una important millora en el funcionament diari i seguretat de totes aquestes instal·lacions. Des del Servei de Residus ja s’han iniciat els treballs per desenvolupar els projectes constructius de les bàscules i mòduls, així com els procediments de contractació necessaris per al subministraments d’equips i materials.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: