Diumenge, 1 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
La DO Penedès i el DJ John Jacobsen s’uneixen amb l’objectiu d’acostar el vi als joves

La DO Penedès i el DJ John Jacobsen s’uneixen amb l’objectiu d’acostar el vi als joves

El projecte, que porta per nom ‘Endinsa’t’, està protagonitzat pel DJ i productor internacional John Jacobsen, que ha gravat una sessió molt especial des del Castellot de Castellví.

El vídeo, elaborat per la productora vilafranquina La Fatxenda, es pot veure al canal de Youtube de la DO Penedès i a les seves xarxes socials. D’aquesta manera, la DO Penedès busca acostar-se els joves, i donar a conèixer el món del vi a través dels canals on hi són més presents.

Jacobsen és un productor i disc joquei internacional, nascut a Vilafranca del Penedès. Ha estat resident a la prestigiosa discoteca Pacha Ibiza entre el 2000 i 2019, ha realitzat actuacions a ciutats d’arreu del món i, com a productor, ha treballat amb artistes com Shakira, Bob Marley, Alicia Keys o Nicky Mina, entre d’altres.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: