Dissabte, 4 de Febrer de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
La CUP de Gelida denuncia el contracte de poda de l’Ajuntament a l’Oficina Antifrau

La CUP de Gelida denuncia el contracte de poda de l’Ajuntament a l’Oficina Antifrau

La CUP es mostra contrariada per la falta de transparència de l’Ajuntament.

La CUP de Gelida ha presentat aquest dilluns una denúncia a l’Oficina Antifrau de Catalunya per tal de que s’investiguin possibles irregularitats en el contracte de poda de l’arbrat, que el govern municipal va adjudicar el passat desembre per un import de 19.360 euros sense passar per cap concurs de licitació.
Per la formació independentista el govern de Lluïsa Llop ha incorregut en un possible frau en adjudicar un contracte d’obra en lloc d’un contracte de serveis, estalviant-se d’aquesta manera un concurs públic en el que hi podrien haver optat altres empreses, tal i com estipula la Llei de Contractes de l’Administració Pública i els corresponents Reials Decrets que mencionen específicament les tasques de jardineria com a tasques pròpies de contractació de serveis.
La CUP es mostra contrariada per la falta de transparència de l’Ajuntament i lamenta que l’actual govern no tingui la voluntat política de revertir males pràctiques enquistades a l’Ajuntament de Gelida.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: