Dissabte, 3 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Francesc Alert s’estrena al capdavant de l’Atlètic femení amb tres victòries consecutives

L’equip encara els quatre últims partits de la primera fase de la lliga encadenant 3 victòries seguides, coincidint amb l’arribada del tècnic a la banqueta vilafranquina

L’Atlètic Vilafranca de la Preferent Femenina va sumar una nova victòria aquest darrer diumenge, al vèncer per 4-0 el Verdú. Una victòria important, la tercera consecutiva. Una ratxa que feia temps que l’equip no vivia. Enmig d’aquest bon moment, l’equip va aconseguir guanyar fins i tot al camp del Sant Cugat, ara mateix quart classificat de la categoria.

En els darrers tres partits, l’equip ha incorporat Francesc Alert com a nou entrenador de l’equip, en sustitució de Xavi Surroca. En aquests primers dies amb l’equip, Alert afirma haver-se trobat amb “un bon equip, amb el hàndicap de ser una plantilla massa curta a nivell d’efectius”.

Ara mateix l’equip està a punt d’acabar el primer tram de la temporada, amb els últims quatre partits de la primera fase. Aquest cap de setmana visita al camp del Cornellà, líder de la categoria, amb només una derrota aquest curs. Després del Cornellà, les atlètiques visitaran l’Andorra i el Manu Lanzarote i tancaran la primera fase a casa contra l’Igualada.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: