Dimarts, 30 de maig de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Es desmantella una plantació de marihuana en un pis al barri del Poble Nou de Vilafranca

Policia Nacional i Policia Local han fet una entrada aquest dijous al matí en un pis del carrer Amàlia Soler, on s’ha desmantellat una plantació amb més de 500 plantes de marihuana

Aquest matí efectius de la Policia Nacional amb el suport de la Policia Local de Vilafranca han fet una entrada en un edifici del carrer Amàlia Soler per tal d’intervenir una plantació de marihuana que hi havia a l’interior.

Com explica l’Inspector Albert Romero, ha estat una acció similar a la que es va fer divendres passat al Molí d’en Rovira. Fruit de la col·laboraicó entre els dos cossos policials, l’empresa de subministrament elèctric i l’avís dels veïns quan detecten moviments estranys.

Segons fonts policials es podria haver intervingut més de 500 plantes de marihuana encara en creixement. I a l’interior del pis hi havia una important instal·lació elèctrica per fer possible el seu desenvolupament.

De moment hi hauria detinguda una persona d’origen albanès, i la investigació que es porta des dels jutjats de Vilanova encara estaria oberta.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: