Dimecres, 31 de maig de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

ERC proposa un paquet d’accions per millorar la seguretat a Vilafranca

Els republicans proposen incrementar el nombre de policies i d’agents cívics per fer més acció comunitària, un acord per fer la nova comissaria i un pla per la transparència.

Els republicans defensen que cal desenvolupar un model de seguretat de proximitat que promogui una interacció efectiva entre tots els agents de seguretat i la ciutadania. El regidor d’ERC Pere Sàbat explica cal una policia que trepitgi el carrer i faci xarxa.

Des d’Esquerra proposen un pla d’accions per aplicar durant la propera dècada. Volen que la Direcció General de Seguretat de la Generalitat faci un estudi d’anàlisi a la policia local per identificar-ne millores. Aquest estudi hauria d’anar lligat amb la realització d’una enquesta sobre seguretat ciutadana per poder copsar de forma clara les percepcions de la ciutadania.
A més, també proposen incrementar el nombre de policies i d’agents cívics per fer més acció comunitària, un acord per fer la nova comissaria i un pla per la transparència.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: