Divendres, 19 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els pals i la manca de punteria impedeixen la primera victòria de l’any pel FC Vilafranca

Amb l’empat a 0 a Figueres, ja són cinc els partits consecutius sense guanyar pel conjunt d’Ivan Moreno

De moment es segueix resistint la victòria per l’equip d’Ivan Moreno en el que portem d’any. Ahir diumenge, en la visita al camp del Figueres, segon empat a zero consecutiu, després de també fer-ho entre setmana contra el Vilassar.

Millor versió de l’equip vilafranquí, amb moltes ocasions i algunes molt clares, però al final sense premi. Una de les assignatures pendents de l’equip, el gol, segueix jugant en contra del Vilafranca, que alhora, sembla haver recuperat la solidesa defensiva del passat.

A la primera part, el Vilafranca reclamava un possible penal sobre Anselm Pasquina. A la segona, els d’Ivan Moreno van posar-ho tot per intentar endur-se els tres punts. I ho van tenir a tocar.

Sergi Escofet tenia una de les més clares amb un xut dins l’àrea li anava massa creuat i amb poca potència. Al 62 Dani Sanchez provava sort des de lluny, però es topava amb el travesser i al 75 una bona acció personal de Collado sortia fora per ben poc, fregant el pal esquerre del porter.

També ho provava Acedo de falta, desviada per poc, i una centrada enverinada d’Escofet també va acabar estavellant-se al travesser. David Romo va tenir un clar 1 contra 1 davant el porter, sense fortuna. Pol Via intentava aprofitar el refús però tampoc ho va aconseguir.

0-0, empat que deixa el Vilafranca en 9a posició de la taula , amb 29 punts, a 5 de la zona de playoff que tanca el Peralada. El líder Olot ja es troba a 12 dels vilafranquins, que aquest diumenge a 2/4 d’1 del migdia rebran la visita del Manresa.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: