Dilluns, 2 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Monjos ha tornat a viure amb bon ambient la Rua de Carnaval

Aquest diumenge s’ha celebrat la tradicional Rua de Carnaval de Santa Margarida i els Monjos.

Una activitat que es va poder veure en directe a través de Penedès TV. La presència de nombrós públic va constatar les ganes que hi havia de recuperar aquesta activitat festiva. Una rua que comptava, però, amb menys participació perquè en el moment de decidir tirar endavant la seva convocatòria hi havia moltes incerteses i alguns grups van optar per no fer carrosses o comparses enguany. En total 8 grups, molts menys dels 25 que hi van participar en l’anterior edició del 2020. Una batukada obria camí i al seu darrere el rei carnestoltes acompanyat del monjo cistercenc i la Margarida la Ida. Desprès venien les carrosses, començant per la de Fem Pinya dels Monjos amb temàtica d’Egipte. Tot seguit la Disbauxa de l’Infern de Pacs, i la flama de carnaval dels Xelolo’s dels Monjos amb un camió de bombers. També hi anaven la carrossa Bakus d’Avinyonet amb ganes de tornar a ballar, l’Esplai Carnavalísitc dels Monjos amb tema africà i girafa inclosa o el grup Greska Team de Sardinyola celebrant el dolç 20è aniversari. Finalment es podia veure també la comparsa de Les Guerreres de Vilanova amb vestit de Princesa Azteca i per acabar la carrossa de Guardiola ressorgint de les profunditats.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: