Divendres, 1 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els equips de la EHCA arriben a un acord per tirar endavant una Lliga Europea d’hoquei patins

Amb aquest acord es posa fi a la guerra entre EHCA i WSE. Entre l’11 i el 17 d’abril, els 12 grans d’Europa disputaran la Golden Cup 50, organitzada a La Corunya pel Liceo

Els dotze equips de l’associació de clubs europeus EHCA jugaran la lliga europea a la Corunya de l’11 al 17 d’abril. Serà en plena Setmana Santa, en un torneig organitzat pel Deportivo Liceo i sota el nom de Golden Cup 50, sent aquest un dels actes del cinquantè aniversari de la fundació del club gallec.

L’Sporting, vigent campió, el Barça equip més laurejat, el Porto i el Liceo seran els quatre caps de sèrie dels quatre grups de tres equips que es configuraran per sorteig. No podran coincidir en un grup tres equips de la mateixa lliga. De l’OK Lliga també hi prendran part el Reus, el Noia i el Caldes. Pel cantó portuguès, el Benfica, l’Oliveirense i el Barcelos i tanquen la nòmina d’equips el Forte dei Marmi italià, amb Pedrito Gil i Marc Gual a les seves files i el conjunt del Saint-Omer de França.

La fase de grups es jugarà de dilluns a dimecres, i dijous hi haurà descans. Els quarts es disputaran el divendres, les semifinals el dissabte i la final, el diumenge.

Pel curs vinent, els clubs de l’EHCA han pactat el retorn a la competició oficial del comitè europeu de la World Skate Europe en la qual no participaven aquesta temporada al no estar d’acord amb el format plantejat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: