Dimecres, 24 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els administradors encarreguen a l’estudi Bildi el dissenys de la imatge de la FM

Bildi dissenya una imatge de Festa Major simpàtica, fresca i que convida a recuperar el somriure, tot plegat jugant amb el número 22.

Sandra Castaño, Raimon Escofet, Ernesto Ginebra, Mariona Gusi i Felip Ortega, presentaven dimarts al vespre en un acte obert a tothom la imatge de la festa. Una proposta que ha realitzat l’estudi de disseny Bildi, amb una imatge simple i divertida alhora, centrada en el número 22. Una presentació precisament que es va fer el 22 del 2 del 2022.

En nom del quintet administradors, Sandra Castaño explicava que havien parlat amb diferents estudis de disseny i que finalment es van inclinar per la proposta que els va plantejar Bildi.

El punt de partida és transmetre imatge d’alegria i ganes de tornar a gaudir de la festa.
Martí Ferré i Agnès Simon comentaven que van tenir clar que calia jugar amb el 2, i concretament amb el 22 que és l’any en curs, però que també hi ha força lligams amb la festa major.

La composició representa un número 22 en forma de cara somrient amb colors festius i potents, que vol defugir doncs les imatges més tradicionals de la Festa Major, però transmetre també l’alegria que hi està associada.

Bildi son especialistes en els diferents reptes de disseny que se’ls hi plantegen. En els seus 18 anys de vida ha guanyat més de 90 premis, tant d’àmbit nacional com internacional.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: