Divendres, 29 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El servei de bus urbà de Vilafranca compta amb dos nous busos urbans híbrids

Els dos nous autocars s’afegeixen al que ja venia funcionant des del passat 1 de juliol quan l’empresa Autocars del Penedès SA es va fer càrrec de la concessió municipal.

Un dels aspectes fonamentals de la concessió a Autocars del Penedès era la renovació dels vehicles i la seva imatge. Els nous busos, de la marca Mercedes-Benz, model Citaro K, són híbrids de nova generació, d’acord amb els objectius de sostenibilitat i respecte al medi ambient. Són més silenciosos, consumeixen menys i efectuen menys emissions de CO2 a l’atmosfera. Els dos nous vehicles permeten cobrir les dues línies de bus urbà i el tercer serà de substitució. La imatge també és la mateixa, més moderna, amb el color vi corporatiu de l’Ajuntament i el logotip amb la V que identifica Vilafranca com a capital del vi. Compten amb dues portes i són accessibles per a persones en cadires de rodes gràcies a les rampa que s’acciona elèctricament. Cada bus disposa de 28 seients de passatgers, d’un espai per a cadires de rodes i de 4 seients reservats per a persones amb mobilitat reduïda.
En els propers mesos estan previstes noves millores en el servei vinculades a les tarifes, noves parades i rutes, la posta en marxa de pantalles informatives a l’interior dels vehicles amb informacions d’interès del servei de bus i de la ciutat o el funcionament de tòtems amb informació a temps real instal·lats a les principals parades dels recorreguts.

Bus

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: