Dimecres, 31 de maig de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Patí Vilafranca visita el Barça B sense Gabri Villares ni Roger Martí

Diumenge, a partir de les 12h, en directe per Ràdio Vilafranca

Aquesta setmana el Patí es torna a posar en mode competició, després del parèntesi viscut el passat cap de setmana. Ho farà diumenge a partir de les 12 del migdia, dia i hora poc habituals pels vilafranquins. Aquest cap de setmana toca partit a la pista del Barça B.

Al duel de diumenge, l’equip ve de sumar dues derrotes consecutives contra el Vic i el SHUM. Dos partits amb un guió similar, en què el Patí disposava d’un marcador a favor, fins i tot amb opcions de poder ampliar la renda, com en la visita del Vic a la Poliesportiva. Finalment, els rivals van acabar capgirant el resultat.

Un Barça B, 9è a la classificació, i que també ve de sumar dues derrotes consecutives. Equip dur de batre que ha posat les coses difícils a rivals com Taradell, SHUM o Alpicat.

Els de la Poliesportiva, tot i haver perdut els dos darrers partits, continuen encapçalant la classificació del grup sud de l’OKLliga Plata, gràcies al coixí teixit amb els grans resultats de la primera volta. La calma regna al vestidor, no cal perdre els papers.

De cara a diumenge seran baixa Gabri Villares per lesió i Roger Martí per acumulació de targetes. El partit serà a partir de les 12 del migdia i es podrà seguir en directe per les ones de Ràdio Vilafranca, amb la locució de Xavi González.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: