Dimarts, 6 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Patí Vilafranca tanca el parèntesi competitiu aquest dissabte contra el Vic

Digittècnic Vilafranca – CP Vic, partit que es podrà seguir en directe per Ràdio Vilafranca i Penedès TV, dissabte, a les 19:30h

La setmana passada el Patí Vilafranca va viure una situació insòlita amb l’ajornament del partit a la pista del SHUM a quatre hores de la seva disputa. Després d’aquest parèntesi, torna posar-se en marxa de nou, i serà a casa, davant l’afició de la Poliesportiva, rebent la visita d’un club històric en hores baixes com el Vic.

Els de Toni Porta, amb una ratxa immaculada aquesta temporada, buscaran allargar les bones sensacions amb la que suposaria la novena victòria del curs, encara sense derrotes. Ara mateix els vilafranquins segueixen líders amb 27 punts i amb el partit de la setmana passada pendent de disputar. Segon és l’Alpicat amb 24, tercer el Taradell amb 23 i quart el Sant Cugat a 22.

El Vic és 8è amb 14 punts, més a prop de la cua que del liderat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: