Divendres, 19 d'abril de 2024

El Patí Vilafranca suma la segona derrota consecutiva al caure a la pista del SHUM (6-3)

Després de caure la setmana anterior contra el Vic, l’equip de Toni Porta suma un nou revés en la visita al SHUM. Malgrat tot, el Patí segueix líder del grup sud de l’OKLliga Plata

Nova derrota pel Patí Vilafranca, en la visita a la pista del SHUM de Maçanet, en un partit de recuperació ajornat fa un parell de setmanes. Derrota per 6-3, dies després de perdre el primer partit de la temporada, en la que és la segona derrota consecutiva.

Novament, començaven guanyant els vilafranquins, amb gol d’Arnau Ribas, resultat amb el qual es va arribar al descans. A l’inici de la segona, donava la volta al marcador el conjunt de Maçanet. I del 2-1 es passava al 2-3, amb gols de Tomàs Villares i Manu Necchi, resultat a favor amb 12 minuts encara per davant.

Molts errors a pilota aturada pels dos equips al llarg del partit, probablement una de les assignatures pendents pels vilafranquins. A 8 pel final, 3 gols del SHUM en menys d’1 minut, per fer el 5-3. El sisè va arribar amb gol de Josep Hernandez de falta directa a les acaballes.

El proper partit del Patí serà el cap de setmana del 27 de febrer, a domicili, davant el Barça B.