Dilluns, 2 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Patí torna a la senda de la victòria (5-7) en un festival de gols davant el Barça B

Després de dues derrotes consecutives, el Patí ha tornat a guanyar. Victòria important, que manté l’equip líder d’un igualat grup sud de l’OKLliga Plata

El Patí Vilafranca ha posat fi a la mala ratxa amb una treballada victòria per 5-7 en la visita al Barça B, al pavelló de les llars Mundet. Una victòria important per mantenir la primera posició al grup sud de l’OKLliga Plata.

Un partit que novament començava de cara pels vilafranquins. Als 15 minuts, Xavi Aragonès obria la llauna, aprofitant una bona passada de Joan Vázquez.

En la següent, empataven els locals. Manel Hernández diposava d’un penal, i Arellano aturava, però el jugador blaugrana aconseguia empatar aprofitant el refús. A 7 pel descans, segon gol per Xavi Aragonès, que feia el 1-2. Però aconseguia empatar l’equip local, mitjançant Kyllian Gil, que posava el 2-2 a l’electrònic.

A 1:24 pel descans directa pel Vilafranca, que Manu Necchi no desparofitava. Era el 2-3, però abans que sonès la botzina, Kyllian Gil posava novament l’empat. 3-3 amb el que s’arribava al descans.

El mateix Gil tornava dels vestidors amb empenta, i donava la volta al resultat. El partit es posava 4-3, amb tota la segona part per davant. No trigaria gaire Joan Vázquez en fer de nou l’empat. Amb 4-4, blava per Kyllian Gil, i penal que Manu Necchi errava.

No perdonaria mig minut després, ara sí transformant el penal. També Necchi seria l’autor del 4-6, amb nou llençament directe. A 3 i mig pel final Kyllian Gil posava emoció, amb el 5-6, assegurant un final ajustat. A 2:39 pel final, Joan Vázquez tornava a anotar el que era el 5-7 definitiu.

El partit es tancava amb una directa errada per Kyllian Gil, un dels homes del partit. Amb aquesta victòria els vilafranquins mantenen el liderat del grup sud de l’OKLliga Plata, amb 30 punts. Dissabte partit a la Poliesportiva davant el Sant Cugat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: