Dissabte, 20 d'abril de 2024

El Patí més terrenal de la temporada perd la imbatibilitat contra el Vic (3-5)

El Patí va sumar a la Poliesportiva la primera derrota de la temporada, després d’11 partits seguits sense perdre. Dissabte (20h) partit de recuperació a Maçanet

A la 12a, el Vic va donar la campanada. El Patí Vilafranca va sumar la primera derrota de la temporada, caient per 3-5 davant el Vic, en el partit disputat aquest dissabte a la Poliesportiva. Un partit amb dues cares, i dues parts molt diferents.

Començava molt de cara el partit pel líder, amfitrió de la Copa Princesa del mes d’abril. Als 5 minuts, Joan Vázquez posava l’1-0 al marcador. 3 minuts després arribava l’empat dels vigatans, amb gol de Xavi Soler. Un empat que va durar ben poc al marcador. Manu Necchi tornava a posar els vilafranquins per davant tot just es reprenia el partit.

I el panorama encara s’aclaria més amb el 3-1, que va arribar a través d’un penal transformat magistralment per Roger Martí. Al descans es va arribar amb un gol d’avantatge. Roger Font de penal feia el 3-2 amb el seu primer gol de la nit.

A la segona, apagada general del Patí, que es va veure desdibuixat i sense idees davant un Vic amb molta empenta i ben plantat sobre la pista. El 3-3, als 5 de la segona, també de Roger Font, que feia el seu segon i equilibrava la balança. El mateix Font va disposar d’una directa encara amb 18 minuts per davant, però va perdonar. No es va rendir, i també va ser l’encarregat de fer el 3-4 dos minuts després.

A 9:52 pel final encara va tenir opció el Patí de situar l’empat amb una directa de Xavi Aragonès. Aragonès va errar. Aquest curs se li resisteixen aquest tipus de jugades. No va poder ser, i a 4 pel final, Oriol Ramírez transformava una directa que posava el 3-5 definitiu.

Un partit amb decisions arbitrals que van molestar i descentrar al cantó vilafranquí. Una derrota que no ha de tirar per terra tota la feina feta fins ara. L’equip es manté líder i dissabte a les 8 del vespre recuperarà el partit ajornat a la pista del SHUM.