Divendres, 29 de març de 2024

El Noia s’imposa al Lleida per 7-3 i assoleix la tercera posició de l’OKLliga en solitari

Els de Sant Sadurní tornaran a jugar el proper dimarts a les 21h rebent el Palafrugell. El partit contra el Girona, previst per dissabte, ha quedat ajornat

El Noia – Lleida era un dels partits que tancava la 16a jornada de l’OKLliga. Un dels partits de la jornada que va acabar amb victòria dels de l’Ateneu per 7-3.

Eloi Mitjans va avançar els locals amb un minut i mig jugat. Marcador que Bruno Di Benedetto es va encarregar d’igualar cinc minuts després.

De l’1-1 es va passar al 2-1 amb gol de Xavi Costa a 11 minuts pel descans. Renda que va ampliar Eloi Mitjans 3 minuts després i que va seguir creixent fins el 4-1 de Roc Pujadas amb pocs segons per l’entretemps.

A la segona meitat, Eloi Mitjans errava una directa i poc després Aleix Esteller feia el 5è. Oriol Vives retallava diferències pels visitants, però dos gols de Jordi Bargalló i Xavi Costa posaven el 7 a 2 al marcador.

A 7 pel final, Oriol Vives de penal feia el tercer del Lleida i posava el 7-3 definitiu. El proper partit del Noia, dimarts a les 9 del vespre contra el Palafrugell. El duel de dissabte contra el Girona ha quedat ajornat.