Divendres, 29 de març de 2024

El Manresa allarga la depressió d’un Vilafranca que perd a Pol Via per lesió (0-4)

El Vilafranca segueix sense guanyar en el que portem d’any i suma una dura derrota per 0-4 a casa davant el Manresa. El proper diumenge, partit al camp del Girona B

Quan semblava que el Vilafranca començava a aixecar cap, nou revés i dels grossos, al caure per 0-4 davant el Manresa. Dura derrota al Municipal en un partit igualat a nivell d’ocasions, però no en efectivitat, que segueix passant factura als vilafranquins. Un partit que, a més, va deixar la mala notícia de la lesió de Pol Via.

Començava el partit amb una bona acció del mateix Pol Via, probablement el millor del partit pels locals. També gran intervenció del porter Oscar Pulido. Novament Via atacava la porteria visitant després d’una centrada de David Acedo, però no va connectar bé la rematada.

I en la primera pel Manresa, gol de Noah Baffoe. El davanter no va perdonar l’error en defensa i feia el 0-1 als 9 minuts de joc. Encara es posaven pitjor les coses amb el segon gol del partit, obra de Javi Espada al minut 22. Una jugada sense aparent perill i amb imprecisions, que acabava amb un potent remat al segon pal.

A 10 minuts pel descans, error d’Abel Cortina en la sortida de pilota i novament el Manresa castigava. Oriol Perez ampliava diferències i pràcticament sentenciava el partit amb el 0-3. Via ho tornava a intentar amb l’última ocasió de la primera meitat.

A la segona part, carrusel d’ocasions pel Vilafranca. Sense premi. Oriol Perez tenia una clara dins l’àrea, i sortia fregant el pal dret de Casamayor. Eric Via enviava al travesser una falta des de la frontal. No hi havia manera. Oscar Pulido tornava a salvar el gol del Vilafranca, després d’un nou llançament de falta, ara, d’Alex Segura.

També disposava d’una altra ocasió Pol Via en un 1 contra 1. Novament es topava amb el porter Pulido. I novament en una falta d’entesa al conjunt local, nou error, i gol del Manresa. El quart, obra de Mohammed Djitte.

El guió del partit tenia un final encara més cruel pel Vilafranca amb la lesió de genoll de Pol Via. A falta de proves mèdiques, males perspectives amb la possible gravetat de la lesió.

Al final, dura derrota per 0-4 del Vilafranca davant el Manresa. Els d’Ivan Moreno es queden 9ens amb 29 punts, a 8 del playoff. Diumenge visita al camp del Girona B.