Dissabte, 30 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Fòrum Berger Balaguer acull l’exposició ‘Cubisme i Terracota’ de Pere Casanovas

L’exposició es pot visitar fins el proper 6 de març al Fòrum Berger Balaguer.

Divendres passat es va inaugurar l’exposició “Cubisme i Terracota” de Pere Casanovas Santacana – KAX a l’Espai Cultural del Fòrum Berger Balaguer de la Fundació Pinnae. La mostra va estar presentada per Martí Baltà, dissenyador i ceramista i comptava amb la presència del mateix autor.
“Cubisme i Terracota” és un projecte de Pere Casanovas Santacana, més conegut per KAX, compost per 45 obres. La idea plàstica que es presenta en aquest projecte, és una reinterpretació, en rajola de ceràmica o terracota de 20 x 20 cm, d’algunes de les peces cubistes més representatives. Aquesta visió terrosa del cubisme suggereix noves formes de veure i viure un corrent pictòric que va revolucionar l’art establert pels cànons convencionals. L’exposició es pot visitar fins el proper 6 de març al Fòrum Berger Balaguer.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: