Dijous, 8 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
El Festival de Musicveu torna aquest febrer amb dues propostes

El Festival de Musicveu torna aquest febrer amb dues propostes

El 6 de febrer hi haurà un concert de música clàssica a la Basílica de Santa Maria, i el dia 13 un grup coral al Fòrum Berger Balaguer.

Aquest diumenge 6 de febrer torna el Festival Musicveu i ho fa amb el Concert d’Any Nou que s’hauria d’haver celebrat durant el mes de gener, però que degut a la sisena onada de la covid19 es va decidir aplaçar. Aquest serà un concert de valsos i polques de Strauss que anirà a càrrec d’Orthemis Orquestra. Aquest concert de música clàssica se celebrarà a les 7 de la tarda a la Basílica de Santa Maria de Vilafranca.

La segona cita del Festival Musicveu d’aquest mes de febrer serà el diumenge 13 a les 7 de la tarda amb el concert del grup vocal Ol’green. Aquest grup està format per vuit persones que es fusionen en una sola veu sobre l’escenari oferint un repertori variat i amb uns arranjaments de qualitat interpretats amb cura, amb la màxima de passar-ho bé i fer gaudir al públic. Aquest concert es farà al Fòrum Berger Balaguer de Vilafranca.

El Musicveu és el festival solidari del Penedès que enguany consta d’11 concerts a 10 espais diferents amb grups i opcions per gaudir diferents experiències i emocions culturals i enoturístiques, fins el 20 d’agost.

Part de la recaptació del Musicveu es destinarà al programa ‘Junts per l’Alzheimer i altres demències’ que realitzen les associacions TIÁM i Llambrusca al territori.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: