Dilluns, 25 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El FC Vilafranca rep la visita de la Pobla, després de l’ajornament de la setmana passada

El Vilafranca – Pobla de Mafumet està previst per dissabte, a partir de les 17h, i es podrà seguir en directe per Ràdio Vilafranca

Fa 7 dies el Vilafranca vivia un nou ajornament de partit, en concret el que l’havia d’enfrontar al Girona B. Un entrebanc més enmig d’un inici d’any per oblidar. Aquest dissabte, a les 5 de la tarda, torna el futbol de Tercera Divisió al Municipal, amb la visita de la Pobla de Mafumet.

Un equip, el de la Pobla, que mostra una forma increïble en els darrers partits jugats. Al duel de dissabte, el filial nastiquer arriba amb una ratxa de 3 victòries consecutives. Van doblegar el Vilassar a casa, van aconseguir un sorprenent 0-4 al camp del líder Olot i en la darrera jornada victòria per 3-1 contra el Castelldefels.

Aquesta sèrie de resultats ha acostat els del Tarragonès fins la 11a posició, a només un punt del Vilafranca. Per la seva banda, els penedesencs, desens a la taula, tenen dos partits pendents, que, en cas de guanyar, els situarien novament ben a prop de l’objectiu de la 5a plaça, la darrera que dona accès al playoff.

Ara mateix l’ostenta l’Hospitalet, amb 38 punts, 9 per sobre del conjunt entrenat per Ivan Moreno. El Vilafranca – Pobla de Mafumet es podrà seguir en directe per Ràdio Vilafranca, dissabte, a partir de les 5 de la tarda.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: