Divendres, 29 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Cor Jove Nacional de Catalunya ha fet les delícies del públic de l’Auditori de Vilafranca

Aquest diumenge a l’Auditori Municipal de Vilafranca actuava el Cor Jove Nacional de Catalunya, sota la direcció del vilafranquí Pere Lluís Biosca.

El cor el formen 24 cantaires de 18 a 28 anys, seleccionats anualment després d’un procés d’audicions arreu del país, que es renoven cada any per tal d’oferir igualtat d’oportunitats als nous talents emergents. La preparació i assaig principal es va fer durant l’estiu de l’any passat i va suposar un treball molt intens.

El concert oferia un repertori de música sacra catalana contemporània amb dues obres d’estrena de Joan Magrané i Bernat Vivancos, dos dels compositors catalans més internacionals, a més a més d’obres de Mariona Vila i Albert Guinovart. Les característiques d’aquestes obres han suposat un plus per als cantaires.

El concert d’aquest diumenge era el darrer de l’actual promoció de cantaires i també del vilafranquí, Pere Lluís Biosca.

En aquesta edició es va enregistrar el segon treball discogràfic del cor. Es tracta d’un disc anomenat Música Nova, que es va enregistrar al mateix Auditori Municipal de Vilafranca el passat mes d’agost i que ha sortit al mercat aquest mes de febrer.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: