Dijous, 25 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Consell d’Alcaldes aborda altres aspectes clau en la mobilitat de l’Alt Penedès

Dijous va tenir lloc una sessió monogràfica sobre mobilitat al Consell d’alcaldes de l’Alt Penedès en la qual van participar representants de la Direcció General de Transports i Mobilitat.

A la sessió van informar que les obres de desdoblament de la C-15 entre Olèrdola-Vilafranca i fins a Igualada avancen al ritme previst.

Van parlar, d’altra banda, de les obres de millora de l’accessibilitat i d’adequació de les andanes de les estacions de Vilafranca, la Granada i l’Arboç, i les obres per a la implantació de l’ample mixt al corredor Martorell-Castellbisbal. Uns treballs que comportaran organitzar plans de transport alternatius per carretera que encara no estan tancats i que es faran públics amb antelació perquè els usuaris puguin estar degudament informats.

Des de la direcció general també van actualitzar la informació sobre el servei de transport en bus fins a la UAB des de Vilafranca, Sant Sadurní i Gelida: els operadors van recórrer la licitació però està previst que es pugui resoldre aviat i posar en marxa en els propers mesos.

A més a més, es van anunciar noves expedicions en hores punta dels autobusos Vilafranca-Barcelona i Sant Quintí de Mediona-Vilafranca.

I finalment van avançar que hi ha un projecte per millorar l’estació d’autobusos de Vilafranca amb fons NextGenerationEU més a llarg termini.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: