Dimarts, 16 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Club Ciclista La Marca es prepara per una nova edició de la marxa BTT Loka Munia

La sisena edició de la cursa tindrà lloc el proper dissabte, 19 de febrer. El Club Ciclista La Marca, organitzador de la marxa, va ser fundat fa un any

Tot a punt per a que tingui lloc un any més la marxa BTT Loka Munia, organitzada pel Club Ciclista La Marca. El proper dissabte, 19 de febrer, tindrà lloc la sisena edició d’una prova ja consolidada. El passat mes d’agost es va celebrar per cinquena vegada, i en un parell de setmanes, torna la Loka Munia.

El pontonenc Llibert Mill, campió d’Europa de MTB ultramarató i 6 vegades guanyador de la cursa Pedals de Foc Non Stop és un dels organitzadors de la Loka Munia. Una cursa que habitualment es celebrava el mes d’agost però que ara s’ha mogut al mes de febrer. Les inscripcions ja estan obertes.

La Lokamunia d’aquest 2022 tindrà un recorregut molt similar al d’altres edicions. Un total de 34 kilòmetres per la mateix zona de Castellví i amb un desnivell de 850m. De cara a aquest 2022, el club també té prevista la celebració d’una ultramarató a Castellví. Una cursa de 125km amb ruta per 10 municipis del voltant i que tindrà lloc el proper 23 d’abril.

La Loka Munia d’agost va comptar amb una vuitantena de participants. El primer aniversari del Club Ciclista La Marca, fundat l’1 de febrer de l’any passat, gairebé coincidirà amb la celebració de la 6a edició.

Efemèrides

16 d'abril
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: