Dissabte, 20 d'abril de 2024

El Casal s’emporta el derbi contra el Vilanova i allarga la ratxa a 10 victòries consecutives

El conjunt dirigit per Xavi Villanueva suma 10 partits consecutius sense perdre, gràcies a una solvent victòria en el derbi a la pista del Vilanova

Segueix la bona ratxa de resultats pel sènior del Casal a la Segona Catalana, un equip que va tornar a guanyar aquest darrer cap de setmana, aconseguint la desena victòria consecutiva.

Ho feia l’equip de Xavi Villanueva al superar el Vilanova per 50 a 62 en el derbi disputat dissabte. Una victòria cimentada en un gran primer quart, que va acabar amb una diferència de més 13, amb 10 a 23 a favor del Casal. Un avantatge que es va incrementar fins els 17 punts arribats al descans després d’un segon parcial d’11 a 15.

A la segona meitat, l’equip va poder dosificar la renda i després d’un 3r quart equilibrat, es mantenia el més 17, amb marcador de 33 a 50 abans d’encetar els darrers 10 minuts de partit.

Van escurçar diferències els vilanovins al darrer quart, reduint el marge a menys 8, però al final, victòria del Casal per 12 punts, 50 a 62. L’equip vilafranquí es manté líder del grup, a l’espera que el Sitges recuperi partits ajornats.