Dimarts, 16 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El camp de futbol de Sant Sadurní inicia la seva metamorfosi aquest 2022

L’obra es divideix en 3 fases i la primera començarà a mitjans d’aquest any, amb la construcció dels vestidors i l’adequació de l’entorn del camp de futbol

L’any 2022 el camp de la Triola començarà veure la llum al final del túnel pel que fa a una reclamació històrica, amb la remodelació i adequació d’aquest equipament i la construcció dels vestidors. Serà la primera fase d’unes obres que començaran entre els mesos de primavera i estiu.

Els vestidors s’ubicaran entre el camp de futbol 7 i el de futbol 11, amb una graderia coberta a la part superior amb capacitat per a uns 350 espectadors, ampliable. 10 vestidors seran per a equips, i quatre pels àrbitres.

Es transformarà la façana lateral del camp, ampliant la zona de vianants. Es construirà un nou espai d’oficines i reunions pel club i, a la part superior i amb accés des del carrer, s’habilitarà el nou espai de bar i una terrassa.

Primera fase d’obres amb un pressupost de més de 2,2 milions d’euros i durada prevista d’un any. Durant aquest temps, continuarà l’activitat al camp principal però hi haurà afectacions al de futbol 7, que a partir del setembre no es podrà utilitzar. També està prevista la substitució d’una gespa veterana i ja malmesa pel pas del temps.

El regidor d’Habitatge, Urbanisme i Obres, Xavier Rodríguez, explicava que el projecte ha de servir “com a base per una ciutat esportiva a Sant Sadurní”. Per la seva banda Laura Salvador, regidora d’Esports, destacava la influència que el projecte un cop finalitzat tindrà en la resta del municipi.

A nivell de xifres el cost total de les obres es de 5.800.000 euros. Les següents fases de l’obra, expliquen, s’aniran executant sense terminis fixes, «a mesura de les possibilitats de l’Ajuntament”.

En futures fases està previst reubicar el camp de futbol 7 i les pistes descobertes, i l’enderroc de les antigues graderies, per tal de construir un segon pavelló a la zona de les pistes. Els objectius de les obres: integrar tots els espais de la zona esportiva, amb una millor gestió i organització de les instal·lacions.

Efemèrides

16 d'abril
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: