Divendres, 29 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Barnasants arriba a l’Alt Penedès amb tres concerts

Albert Pla ofereix aquest diumenge a Vilafranca el primer dels tres concerts del festival de cançó d’autor Barnasants que acull l’Alt Penedès.

El festival Barnasants, dedicat a la cançó d’autor i que es va iniciar aquest mes de gener i finalitzarà el proper mes de maig, tornarà a aterrar a la comarca de l’Alt Penedès amb tres concerts a Vilafranca, Sant Llorenç d’Hortons i Gelida. La presentació d’aquests concerts s’ha fet a Vilafranca amb la presència dels tres regidors de Cultura, Ricard Rafecas, Jaume Julivert i Montse Rovira, i del director del Barnasants, Pere Camps.
El director defineix Barnasants com una ‘proposta cultural, no de negoci’, que vol normalitzar la cançó d’autor arreu dels països catalanes.

La 25a edició va fer el salt definitiu per estendre el festival a tot el territori del domini lingüístic català. Per a la 27a edició Pere Camps afirma que es compta amb la complicitat d’administracions com els ajuntaments de Vilafranca, Sant Llorenç o Gelida. I que l’aposta és descentralitzadora.

Per a la regidora de Gelida, Montse Rovira, és un ‘honor tornar a formar part del projecte Barnasants’. Meritxell Neddermann, que actuarà el dia 3 d’abril a la Unió del Casal Gelidenc.
Per la seva banda, el regidor de Cultura de Sant Llorenç d’Hortons, Jaume Julivert, també remarca que és la cinquena vegada en què participen al Barnasants. El concert de Xavier Baró del proper dia 2 d’abril a la Finca Parera de Sant Llorenç coincidirà amb la fira ViArts, una fira de vins ecològics i naturals.
El regidor de Cultura de Vilafranca, Ricard Rafecas, posa de relleu la vinculació de la Vila amb el Barnasants, ‘una relació que ha portat a Vilafranca artistes de qualitat com és el cas d’Albert Pla aquest diumenge a l’Auditori municipal’.

2022-01-31-s

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: