Dimecres, 7 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Diumenge arriben a Vilafranca les millors veus joves del país dirigides per Pere Lluís Biosca

A les set de la tarda i a l’Auditori Municipal de Vilafranca actuarà el Cor Jove Nacional de Catalunya, sota la direcció del vilafranquí Pere Lluís Biosca.

El concert de diumenge a Vilafranca oferirà un repertori de música sacra catalana contemporània que inclou dues obres d’estrena de Joan Magrané i Bernat Vivancos, dos dels compositors catalans més internacionals, a més a més d’obres de Mariona Vila i Albert Guinovart. Al concert podrem gaudir del segon treball discogràfic del cor, un disc anomenat Música Nova, que es va enregistrar al mateix Auditori Municipal el passat mes d’agost i va sortir al mercat el dia 31 de gener passat. El Cor Jove Nacional de Catalunya el formen 24 cantaires de 18 a 28 anys, seleccionats anualment després d’un procés d’audicions arreu del país, que es renoven cada any per tal d’oferir igualtat d’oportunitats als nous talents emergents. El concert d’aquest diumenge serà el darrer de l’actual promoció de cantaires.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: