Dijous, 28 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Carles Ocaña torna a la direcció artística del Vijazz Vilafranca

L’Acadèmia Tastavins Penedès continua planificant el Vijazz Vilafranca 2022, que se celebrarà del 1 al 3 de juliol a la capital penedesenca.

Després de 4 edicions sota la direcció artística de Pere Pons, l’entitat aposta per un retorn a les arrels fundacionals amb la incorporació de Carles Ocaña, qui va ser cofundador del Vijazz i director artístic fins el 2016. A més a més, i amb la voluntat d’incorporar la música en altres accions i activitats de l’Acadèmia Tastavins Penedès, Carles Ocaña també s’incorpora com a membre de la Junta Directiva de l’entitat presidida per Max Margalef. L’Acadèmia agraeix i valora molt positivament la tasca duta a terme pel fins ara director artístic, Pere Pons, qui va consolidar el nivell artístic del Vijazz.
L’enginyer de telecomunicacions, Carles Ocaña és un gran aficionat a la música jazz. Actualment es dedica a la producció i gravació musical, tant des de la vessant artística com des de la tècnica. El 2007, va ser un dels encarregats de la creació del Vijazz, assumint la direcció artística i la producció del festival durant 10 edicions, fins el 2016.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: